Lidmaatschap

Algemeen:

De Harley Owners Group  is onderverdeeld in Chapters welke zijn verbonden aan een officiele Harley-Davidson dealer.

Als voordelen van het H.O.G. lidmaatschap noemen we de reis- en huurdiensten, de pechhulp, de speciale aanbiedingen op P & A, kortingen op de toegangsprijs van rally’s, voorrang bij ticketverkoop etc. Op de officiele H.O.G. site vind je een volledig overzicht van de voordelen van het HOG lidmaatschap.

Wie mogen lid worden van het Groningen Chapter Holland ?

Iedereen die in het bezit is van een Harley Davidson of Buell van welke leeftijd dan ook is van harte welkom bij Groningen Chapter Holland en de HOG. Ook partners van Harley Davidson of Buell rijders zijn welkom als zogenaamd: associate member.

Hoe kun je lid worden ?

Het officiele standpunt van Harley-Davidson luidt dat je eerst lid dient te zijn van de H.O.G. alvorens je lid kunt worden van het Chapter. Immers het Chapter is een onderdeel van de HOG. Klik hier als je de officiele H.O.G regels en voorschriften wilt nalezen voor alle erkende H.O.G®. Chapters.

De H.O.G. kent een aantal verschillende lidmaatschappen t.w.:
Full Member.” Een Full Member is in het bezit van een Harley-Davidson motorfiets en profiteert van alle voordelen van het H.O.G. lidmaatschap.

Associate Member.” Een Associate Member is hij/zij die b.v. via een partnerschap is verbonden aan een Full Member en wel of niet in het bezit is van een harley-Davidson. N.B. Het Full- of Associatelidmaatschap kan zijn een “Levenslang-” of “Jaarlijks” lidmaatschap. Afhankelijk van de wens van het H.O.G. lid.

De combinatie van het HOG lidmaatschap en het Chapterlidmaatschap wordt nader uitgelegd in dit schema

Contributie:

Full Member.”               € 25,-  per kalenderjaar
Associate Member.”    € 40,- per kalenderjaar

Betalen:

bankrekeningnummer:  NL98INGB 0007 0891 50
t.n.v. Groningen Chapter Holland p/a J. Broekhuijsen

Door het invullen en ondertekenen van het inschrijfformulier én het betalen van de jaarlijkse contributie aan het Chapter verklaar je akkoord te gaan met de Chapter reglementen.